Våre merkevarer

Pictura merke har vi innenfor produktgruppene gratulasjonskort, sesongkort, gavepapir og bånd, partyartikler, stickers og kalendere. Vi leverer til bokhandlere, dagligvare og gavebutikker. Inn under Pictura har vi en rekke egne varemerker. Slik som: Happy Party og Botique. I tillegg fører og lisensierer vi en rekke kjente internasjonale merker.

Det grunnleggende i vårt produktsortiment er kort til enhver anledning i livet og slik har det vært i over 30 år. Vi tilbyr komplette sortimenter for alle butikk-konsepter. Her finnes alle typer kort i ulike prisklasser. Vi vet at det er av høyeste viktighet å kunne tilby et fullt sortiment både når det gjelder design, kategori, bearbeiding og pris. Alle våre kort blir produsert i samme høye kvalitet.

Selve Pictura selskapet ble grunnlagt i 1969 av Erik Arpi. I begynnelsen var aktiviteten rettet mot import og salg av garn og strikkeoppskrifter. Etter hvert begynte så smått selskapet å produsere reproduksjoner, posters og kort. På 80-tallet sluttet Pictura å selge reproduksjoner og posters for helt å konsentrere seg om kort, omslagspapir og presangartikler. Det første utenlandsselskapet ble grunnlagt i 1975 i Norge, tett fulgt av Danmark og Tyskland. I dag finnes det seks datterselskaper og ytterligere sju deleide datterselskaper. I tillegg finnes distribusjon av Picturas produkter i en rekke land rundt om i verden.

Vårt merke Normanns Kunstforlag er organisert som et forlag. Normanns Kunstforlag (NK) produserer og markedsfører høykvalitets fotografiske postkort, turistpublikasjoner og suvenirer til det norske markedet. NK har lange tradisjoner. Normann Kunstforlag ble startet i 1906 av Carl Normann. Pictura overtok som ny hovedeier i 1999. Forlagets konkurransefortrinn er produkter med høy kvalitet og evnen til å levere spesialprodukter tilpasset markedets behov. NK oppfattes som spesialist innenfor sitt område- spesielle landskapskort og turistpublikasjoner.

Aune Forlag er totalleverandør av kort, kortrelaterte produkter, postkort, kalendere og turistprodukter. Forlag ble etablert i 1949 av Knut Aune, og har vært lisensiert Hallmark distributør i Norge siden 1992. Som forbruker får en kjøpt våre produkter Ark, Norli, Libris, Fri Bokhandel, kiosker og turistutsalg. Forhandlere kan også bestille turistprodukter via våre hjemmesider.

Gjennom merke Falk Nonfood leverandør vi nonfood/husholdningsprodukter til dagligvaremarkedet i Norge. Produktgruppene er kjøkkenutstyr, leketøy, tekstiler, el.materiell, dyretilbehør, lese- & solbriller, hårmote & beauty, sysaker & skopleie, mobilutstyr og en mengde forskjellig sesongvarer.

Gjennom vårt skandinaviske merke Scandecor markedsfører og selges kort, plakater, bilder, rammer og kalendere til norsk detaljhandel hovedsakelig til bokhandelen og leketøy og gavebutikker. Scandecor ble stiftet i Norge i 1996 som et datterselskap av Scandecor Marketing. Etter en nordisk konkurs i 2020 overtok vi lager og rettigheter.

Turnowsky Art fra Israel som av verdens ledende distributører av eksklusive kort og stationary produkter, selges av oss med enerett i Norge. Vi representerer også Björg Torhhallsdottir som er en av Norges mest fremgangsrike kunstnere til bruk i gratulasjonskort og kalendere.